Immo Vermast | Onze missie

Immo Vermast en haar missie:
Een zorgeloze ervaring

title-image

Méér dan
30 jaar vastgoedervaring

Immo Vermast is gespecialiseerd in de bemiddeling bij verkoop, verhuur en beheer van villa-woningen in het gemiddelde en hogere marktsegment van de Brusselse Oostrand. In een voortdurend evoluerende markt, passen wij ons continue aan het vastgoedklimaat waarbij u als klant centraal staat. Met een uitgebreide kennis van uw regio en ongeëvenaarde passie voor vastgoed begeleiden wij u doorheen het hele aankoop- of verkoopproces, en dit altijd in volledige transparantie en in een gemoedelijke sfeer. Wij behartigen ook het verhuur en het dagdagelijkse beheer van uw eigendom. Een open en eerlijke relatie gebaseerd op vertrouwen is onze sleutel tot succes. Dankzij dit vertrouwen bemiddelde Immo Vermast (succesvol) al voor méér dan 475 miljoen euro aan vastgoedwaarde.

text-three-images
text-three-images
text-three-images
image-text

Kennis van
jouw regio

In 2010 startte Ingrid Vermast haar eigen vastgoedkantoor nadat zij al bijna 20 jaar marktervaring had opgedaan in de Druivenstreek. Stap voor stap bouwde zij haar ijzersterke reputatie verder op.

Inmiddels staat Immo Vermast gekend als dé referentie van kwalitatief vastgoed in de regio Overijse, Hoeilaart, Tervuren, Kraainem, Terhulpen en omliggende gemeenten.

Vandaag kan het kantoor verder teren op haar enorme netwerk dat werd opgebouwd rondom vertrouwen, eerlijkheid, en immer het belang van haar klanten nastrevende. Onze klanten getuigen dat de kwaliteit van onze dienstverlening ongeëvenaard is. Hierop kan u vertrouwen.

Getuigenissen
van onze klanten

5 5 5 5 5

Bedankt aan jullie volledig team in de ondersteuning van de snelle verkoop aan vraagprijs van onze woning. We hadden zelf nooit gedacht dat alles zo snel en efficiënt zou verlopen. Ik zal jullie service met zekerheid bij vrienden en kennissen aanraden!

Dhr. & Mevr. Vandendriessche
5 5 5 5 5

Alles verliep heel soepel, Rob was heel professioneel en gaf ons alle informatie die we nodig hadden. Hij steunde ons in alles! Een echte aanrader :)

B. Scutella
4 4 4 4 4

Geweldige ervaring met Immo Vermast! Makelaar Rob Dekleermaeker is erin geslaagd om het huis van onze dromen te vinden. Rob is super efficiënt, zeer responsief en altijd aangenaam. We zouden Immo Vermast ten zeerste aanbevelen, die hun professionaliteit en ondersteuning tijdens ons hele aankoopproces hebben getoond.

G. de Halleux
5 5 5 5 5

Super persoonlijke service en ondersteuning van A tot Z. Ik kan hen ten zeerste aanbevelen. Het is echt een plezier om met deze vastgoedprofessionals te werken!

M. Laurent
5 5 5 5 5

Ik werd heel goed bijgestaan door Immo Vermast bij de aankoop van een woning. Ze zijn heel klantvriendelijk en informatief.

D. Van Dijck

Benieuwd naar meer?
Blijf op de hoogte

Laat je gegevens achter en ontvang onze nieuwste panden.