Immo Vermast | Waardebepaling bij je thuis

Kies voor een gratis schatting
bij jouw thuis!

title-image
01

Kennismaking met ons kantoor

Wanneer u verhuisplannen heeft, is het in vele gevallen aangewezen om te weten wat een richtprijs is waaraan u uw huidige woning kunt verkopen (of verhuren). Contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom.

image
02

Wij komen bij jou langs

Wij komen ter plaatse een gedetailleerde waardebepaling van uw woning uitvoeren. We nemen enkele referentie foto’s (voor intern gebruik) en we meten ook alle ruimten van uw woning op. Vervolgens stellen we een gedetailleerde expertiseverslag om vervolgens alle parameters in te geven in ons systeem. 

image
03

Bepaal de verkoopprijs

We nodigen u fysiek uit op ons kantoor wanneer dat voor u past om ons expertiseverslag persoonlijk en in gemoedelijke sfeer toe te lichten en te overhandigen. U krijgt bijkomende inzichten (o.a. qua doorlooptijd) in onze grote database van vergelijkbare panden die wij recent verkochten of verhuurden. We lichten u in volledige transparantie in over onze werkwijze en bespreken eventuele samenwerkings-modaliteiten.

image
04

Als klant staat u bij ons centraal

Wij respecteren uw beslissingstijd of u wenst door te zetten met uw verhuisplannen. Verhuisplannen zijn nu eenmaal niet evident, en u beslist hier uiteraard over op uw eigen tempo. Wanneer u het besluit maakt om het samenwerkingsmodel met Immo Vermast aan te gaan, dan starten wij onmiddellijk met de verdere administratieve inventaris van uw verkoop- of verhuurdossier.

image
05

Inventarisering van uw volledige vastgoeddossier

Wij loodsen u doorheen alle administratie, wettelijke verplichtingen en attesteringen, en we stellen de volledige stedenbouwkundige inlichtingen samen. Indien niet voor handen, organiseren wij via onze partners het verslag van elektrische keuring, asbest inventaris en EPC(+) attest.

image
06

Een unieke aanpak

Mits onze jarenlange expertise weten wij bij Immo Vermast dat iedere woning uniek is. Uw woning verdient dan ook steeds een unieke aanpak. We stellen een professionele fotograaf aan die de schoonheid en het unieke karakter van uw woning op beeld vastlegt. We delen alle gemaakte foto’s met u en beslissen samen welke foto’s voor advertentiedoeleinden zullen gebruikt worden.

image
07

Potentiële kopers of huurders

Nadat uw volledige dossier werd samengesteld, stellen wij uit ons klantenbestand van meer van 8.000 klanten een lijst samen van potentiële kopers of huurders die aan de criteria van uw woning voldoen. Door gerichte mailings te versturen en potentiële kandidaten telefonisch op te bellen, zullen we bovendien niet wachten tot een kandidaat informeert naar een woning, maar gaan we hen zelf actief benaderen. Indien u ons hiervoor toestemming heeft gegeven, dan plaatsen we uw woning ook op de belangrijkste mediakanalen.

image
08

Bezoekdagen

Wij plannen per kandidaat een persoonlijk bezoekmoment in waarop wij hen de woning laten zien. Wij vergezellen hen ten alle tijden doorheen de woning en hanteren steeds een commerciële aanpak. Op het einde van het bezoek krijgt iedere kandidaat een gepersonaliseerde map met de belangrijkste documenten van uw woning mee.

image
09

Analyse van de verschillende kandidaatstellingen

Bodformulieren in geval van verkoop, en kandidatuurstellingen in het geval van verhuur. Hierbij kijken wij steeds de kredietwaardigheid van de kandidaat-koper of -huurder na. Vervolgens leggen wij u alle aanbiedingen in volledige transparantie voor. U behoudt ten alle tijden de vrije keuze om al dan niet in te gaan op een aanbieding.

image
10

De compromis (of verhuurderovereenkomst)

De compromis (of verhuurderovereenkomst) wordt door ons opgemaakt in nauwe samenspraak met de notaris van uw keuze. U kan er op rekenen dat wij alle elementen in deze compromis (of verhuurovereenkomst) samen met u nakijken en ook zélf nalezen. Wij begeleiden u doorheen de juridische clausules van een dergelijke overeenkomst. Op die manier vrijwaren wij u ten alle tijden van enige risico’s of achterpoortjes.

image

Interesse?
Maak een afspraak

Gegevens van het pand

Jouw persoonlijke gegevens