Immo Vermast | Waardebepaling

Jouw eigendom vlot en
zorgeloos verkopen

title-image

Ervaren makelaars
verkopen jouw woning

Indien u zou overwegen om uw eigendom te verkopen of te verhuren, is het erg belangrijk dat de waarde van uw woning, appartement of grond correct wordt ingeschat. Wij maken er een punt van om uw woning steeds vanuit alle objectiviteit te expertisen en wij adviseren u steeds op basis van onze kennis en jarenlange ervaring in de regio. Wij stellen uw volledige verkoop- of verhuurdossier samen, en wij garanderen dat er geen achterpoortjes zijn voor de uiteindelijke koper of huurder, zodat u van onvoorziene risico’s wordt gevrijwaard.

Interesse?
Maak een afspraak

Gegevens van het pand

Jouw persoonlijke gegevens

Zo maken wij
het verschil

Ons team van vastgoedmakelaars en vastgoedexperten staat voor u klaar. Bij iedere woning stellen wij u een service op maat voor. Immers, uw woning en uw dossier zijn uniek en worden bij ons ook als dusdanig behandeld. Onze bedrijfsfilosofie garandeert onze klanten dat zij altijd kunnen rekenen op de best beschikbare begeleiding in de aankoop of verkoop van hun onroerend goed. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze passie zal u overtuigen.

text-three-images
text-three-images
text-three-images
image-text

Verkoop je woning
vraag een gratis schatting

We begeleiden u doorheen het hele verkoopproces, in volledige transparantie en in een gemoedelijke sfeer. Een open en eerlijke relatie gebaseerd op vertrouwen is onze sleutel tot succes.

Wenst u uw pand in alle discretie te verkopen? U kunt erop rekenen dat wij dit zullen respecteren.