Immo Vermast | Ons team

Ons team

Wouter Huybrechts

Wouter Huybrechts

Vastgoedmakelaar

Rob Dekleermaeker

Rob Dekleermaeker

Vastgoedexpert

Pamela Hoffmann

Pamela Hoffmann

Vastgoedconsulent

Bo Dekleermaeker

Bo Dekleermaeker

marketing

Ingrid Vermast

Ingrid Vermast

Oprichter

Wouter Huybrechts

Vastgoedmakelaar

Wouter Huybrechts vervoegde het team van Immo Vermast in 2021. Als ondernemer – vastgoedmakelaar heeft zijn expertise in investerings- en renovatievastgoed, met een bijzondere kennis en passie in (nieuwbouw) projectontwikkeling. Wouter draagt de eindverantwoordelijkheid van het kantoor. 

Daarnaast ontwerpt Wouter, in samenspraak met de klant, het interieur en exterieur van residentiële woningen. Twijfelt u of u onroerend goed in haar huidige staat wel voldoende tot zijn recht komt? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact op met Wouter om te kijken hoe u de indeling van uw woning het best kunt accentueren in de verkoop. In nauw overleg stellen wij u -indien nodig- enkele 3D visualisaties van uw woning voor.

Wouter Huybrechts

BIV: 515.674
+32 476 44 54 40

Rob Dekleermaeker

Vastgoedexpert

In de zomer van 2020 trad Rob Dekleermaeker in dienst bij Immo Vermast als makelaar in opleiding. Met ongekend enthousiasme bouwde hij verder aan het steeds groter wordende netwerk van Immo Vermast.

Vandaag beheert Rob alle belangrijke aankoop- en verkoopdossiers van het kantoor. In 2022 werd Rob partner van het agentschap, waarna hij met veel toewijding zijn rol als operationeel verantwoordelijke op zich neemt.

Wilt u uw woning verkopen of uw droomhuis kopen? Neem dan zeker contact op met Rob. Wederzijds vertrouwen en klanttevredenheid staat altijd op nummer één, dus succes verzekerd!

Pamela Hoffmann

Vastgoedconsulent

Pamela Hoffmann vervoegde het Immo Vermast team in februari 2022, nadat ze haar studie vastgoed in Brussel had afgerond. Gepassioneerd door luxe vastgoed, biedt Pamela haar klanten een kwaliteitsservice voor, tijdens en na de transactie en biedt ze een grote flexibiliteit om u te helpen het onroerend goed te vinden waar u zich thuis zult voelen.

Beschikbaar, dynamisch en attent, zij zal u altijd met plezier helpen bij uw vastgoedprojecten.

Bo Dekleermaeker

marketing

Sinds het voorjaar van 2022 is Bo Dekleermaeker lid van ons team bij Immo Vermast. Als gemotiveerde masterstudent in de rechten, houdt ze zichzelf naast haar studies met veel enthousiasme bezig met de creatieve opvolging van onze posts en andere content voor onze sociale kanalen. 

Ze verzorgt wekelijkse overzichten van onze exclusieve panden en bezorgt onze volgers de belangrijkste weetjes in de vastgoedwereld. Als onze social media designer is Bo verantwoordelijk voor onze branding en het onderhoud van al onze media-kanalen. Benieuwd naar toekomstige nieuwigheden zoals nieuwbouw projecten, evenementen of unieke panden? Houd dan zeker onze socials in het oog!

Bo Dekleermaeker

Ingrid Vermast

Oprichter

Join our team

Immo Vermast maakt er een punt van om uw vastgoed te behartigen door de allerbeste vastgoedmakelaars. Onze makelaars zijn topexperten in verschillende vastgoeddomeinen, waaronder maar niet gelimiteerd tot, exclusief vastgoed, nieuwbouw, renovatie- en projectontwikkeling, verkavelingsprojecten, investeringsvastgoed enzovoort. Ze combineren hun jarenlange expertise met een ongeëvenaarde passie voor vastgoed.

Bekijk
onze kantoren

Kantoor Overijse

Kantoor Overijse

Brusselsesteenweg 527, 3090 Overijse

+32 2 687 79 90
info@immovermast.be

Kantoor Vilvoorde

Kantoor Vilvoorde

Maubeuglaan 2, 1800 Vilvoorde

+32 2 687 79 90
info@immovermast.be

Benieuwd naar meer?
Blijf op de hoogte

Laat je gegevens achter en ontvang onze nieuwste panden.

5 5 5 5 5

Bedankt aan jullie volledig team in de ondersteuning van de snelle verkoop aan vraagprijs van onze woning. We hadden zelf nooit gedacht dat alles zo snel en efficiënt zou verlopen. Ik zal jullie service met zekerheid bij vrienden en kennissen aanraden!

Dhr. & Mevr. Vandendriessche
5 5 5 5 5

Alles verliep heel soepel, Rob was heel professioneel en gaf ons alle informatie die we nodig hadden. Hij steunde ons in alles! Een echte aanrader :)

B. Scutella
4 4 4 4 4

Geweldige ervaring met Immo Vermast! Makelaar Rob Dekleermaeker is erin geslaagd om het huis van onze dromen te vinden. Rob is super efficiënt, zeer responsief en altijd aangenaam. We zouden Immo Vermast ten zeerste aanbevelen, die hun professionaliteit en ondersteuning tijdens ons hele aankoopproces hebben getoond.

G. de Halleux